168-Market

168 Balpen

168 Balpen

Schrijf een review

€ 3,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een pen met een verhaal. Met deze pen laat je zien dat je ergens om geeft. Bij aanschaf van deze pen geef jij een kind in nood ook een pen. En wij kunnen jou meegeven dat er bijzondere verhalen met deze pen geschreven gaan worden.
+ -

Goed dat je even in het E-mandje kijkt...

Beschrijving

Details

Een pen met een toekomst
Wanneer jij deze pen koopt geven wij eenzelfde pen aan iemand waarvan wij weten dat deze pen hoogstwaarschijnlijk zijn enige persoonlijke eigendom is. Voor jou is het wellicht gewoon maar een pen. Voor veel kinderen is deze pen het verschil tussen meekomen op school of achterblijven op school. Sterker nog, voor erg veel kinderen is een pen het begin van een toekomst. Voor veel kinderen is deze pen hun eerste kans om te leren schrijven. Ze kunnen voor het eerst hun gedachte opschrijven. 

Waar jij wellicht soms niet kunt kiezen welke pen uit het pennenbakje te gebruiken maak je met het aanschaffen van deze pen echt een verschil voor een kind. Door deze pen zelf te gebruiken laat je ook zien dat je geeft om een kind. 


Kenmerken
Metalen pen 
ca. 14 cm 
168-blauw 
blauwe vulling 
Verpakt in een 'I do care hoesje'

Interesse?

Mooi! Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat jij écht een verschil maakt. En een verschil maken merk jij misschien zelf niet direct, maar voor een familie, kinderen of iemand in nood creëer jij een bijzonder moment. Ergens op deze wereld heb jij iemand een kans gegeven. 

Wij willen nogmaals benadrukken dat de 168-Shop géén winst maakt. Jouw betaling gaat voor 100% naar hulp-projecten voor mensen in nood. Sterker nog, vrijwel altijd leggen wij geld bij om jouw gift te realiseren.