Root

'African' kippenhok

'African' kippenhok

Schrijf een review

€ 99,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een kippen familie bestaat uit 8 hennen en 1 haan en een ijzeren houten kippenhok. Kippen en hun eieren zijn een prachtig cadeau van voedzaam voedsel voor een hongerige familie. Eieren zijn erg voedzaam en bevatten veel voedingsstoffen waar juist veel kinderen een groot te kort aan hebben.

Daarnaast kun jij bij ons aangeven in welke kleur jij het kippenhok wilt doneren. Ook is er ruimte voor bijvoorbeeld jouw naam of bedrijfslogo. Dus je schenkt niet zomaar een kippenhok, je schenkt een kippenhok welke jij persoonlijk hebt ontworpen. Je ontvangt natuurlijk ook de foto's van een familie terwijl ze jouw unieke kippenhok ontvangen. 

+ -

Goed dat je even in het E-mandje kijkt...

Beschrijving

Details

Kippen groeien makkelijk op en kunnen zich vanzelfsprekend vermenigvuldigen met impact generaties van kinderen. Elke familie die kippen ontvangt wordt gevraagd om nieuwgeboren kuikens aan een andere familie in nood te geven en de hele gemeenschap zo te helpen. Kuikens vereisen weinig geld, ruimte of eten om te groeien, waardoor ze een ideale zakelijke onderneming zijn voor een enkele moeder of kwetsbare familie.

Het kippenhok zorgt er voor dat de kippen 's avonds veilig kunnen slapen, en dat ze een vaste plek hebben om eieren te leggen, zodat de eieren niet overal in het veld liggen. Ook geeft een kippenhok de kippen een veilige rustige plek om hun eieren uit te broeden.

De kippen worden op de lokale veemarkten gekocht waar er door onze vrijwilligers gekeken wordt of de kippen aan al de eisen voldoen. In samenspraak met de 'Village Chiefs' wordt er besloten naar welk gezin de kippen zullen gaan, en wordt er een plan gemaakt over het verdelen van de eieren zodat het hele dorp profijt heeft van uw donatie. 


Hoe werkt het?
Doordat iedere donateur andere wensen heeft staan wij graag persoonlijk in contact. Nadat u uw donatie heeft gedaan neemt een 168-Hero contact met u op voor het bespreken van de door u gewenste kleur en logo.

Als bedankje voor jouw donatie ontvang je van ons een foto van jouw gepersonaliseerde kippenhok en de familie die deze schenking heeft ontvangen. 


Interesse?

Mooi! Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat jij écht een verschil maakt. En een verschil maken merk jij misschien zelf niet direct, maar voor een familie, kinderen of iemand in nood creëer jij een bijzonder moment. Ergens op deze wereld heb jij iemand een kans gegeven. 

Wij willen nogmaals benadrukken dat de 168-Shop géén winst maakt. Jouw betaling gaat voor 100% naar hulp-projecten voor mensen in nood. Sterker nog, vrijwel altijd leggen wij geld bij om jouw gift te realiseren.