Strijd tegen Corona

DE STRIJD TEGEN CORONA

De initiatiefnemers zijn personen die iets willen doen nu het erom gaat spannen en hulp hard nodig is.
Samen met het bestuur, Henni Mandemaker, Rien Kornegoor en Bjorn de Jong zetten Daniël van der Does en Miguel Jansen zich actief in voor de strijd tegen het Corona virus!

Daniël van der Does en Miguel Jansen zijn geneeskundestudenten en willen door middel van dit gezamenlijke initiatief een extra bijdrage leveren door de zorg te ondersteunen met de juiste benodigdheden, die hard nodig zijn, zoals o.a. mondkapjes.

 

H.F. Mandemaker, Ridder in de orde Orde van Oranje-Nassau.
"Het is ongelofelijk wat er om ons heen gebeurt. Ikzelf val in de groep met een verhoogd risico en het zijn erg angstige tijden. Maar ik heb het vooral te doen met de mensen die hun dierbaren verliezen zonder dat ze afscheid hebben kunnen nemen. Heengaan zonder afscheid mag niet."ONS VERHAAL EN ONZE STEUN

Gestorven in eenzaamheid:
Een lid van de 168 Million familie is getroffen door Corona. Er kon geen afscheid worden genomen doordat er geen mondkapjes waren of beschermende kleding was waardoor familie bezoek niet mogelijk bleek. Hierdoor is iemand een stille dood gestoven. Dit gun je niemand en dat mag ook niet gebeuren.

Steun de helden werkzaam in het ziekenhuis:
Er zijn mondkapjes, veiligheidsbrillen, haarnetjes, handschoenen en beschermende kleding nodig voor zorgverleners, patiënten en mensen die afscheid nemen van hun naasten.

Help mee:
Met de gelden die wij ontvangen kopen wij zoveel mogelijk noodzakelijke spullen waaronder heel veel mondkapjes. Wij maken geen winst en 100% van de donatie gaat naar de strijd tegen Corona.VEELGESTELDE VRAGEN

Naar wie gaat de donatie? 
Er wordt geleverd aan ziekenhuizen en andere zorginstellingen die actief bezig zijn met de verzorging van Coronapatiënten.


Tot wanneer loopt de actie?
Wij kopen en leveren zolang onze helden in de ziekenhuizen er om vragen en zo lang mensen vanwege de isolatie een eenzamedood sterven.


Welke kwaliteit leveren wij?
- Wij kopen en leveren enkel maskers met FFP2/KN95/EN:149 keuringen.
- Wij kopen en leveren enkel infrarood temperatuur testers met de noodzakelijke keuringen voor Nederland (EU). Denk o.a. aan de CE keuring. 
- Wij kopen en leveren enkel beschermende kleding, hoofdbedekking en schoen-covers die voldoen aan de de strikte interpreventie voorwaarden. 


Wat kost bijvoorbeeld een masker?
De maskers bestaan uit 3 lagen en voldoen aan hoge eisen en dat is cruciaal voor behandeling van patiënten. Wij kopen direct bij de fabriek voor prijzen rond de €1,- tot €1,30. 
Inclusief transport en invoerrechten kost een masker uiteindelijk rond de €1,40 tot €1,80

Let op: Momenteel worden er maskers aangeboden voor bedragen tot wel 8 euro! Wij vinden het onmenselijk dat mensen geld willen verdienen aan levensreddende materialen in tijden van nood. Daarom is dit initiatief vanuit een stichting met de benodigde keuringen.UW STEUN

€10 - Met €10 kan 1 verpleegkundige 1 dienst draaien.
€50 - Met €50 kunnen 5 verpleegkundige 5 diensten draaien.
€100 - Met €100 kunnen 10 verpleegkundige 10 dienst draaien.
€1000 - Met €1000 kunnen 100 verpleegkundige 1 dienst draaien.