Dieren

Doneer een Big

Doneer een Big

Schrijf een review

€ 69,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Varkens leveren een gezin enorm veel op. Een gezonde zeug kan 2 keer per jaar 14 jonge biggetjes baren.
+ -

Beschrijving

Details

Een volgroeide big kan tot 100 kilo wegen, dit is genoeg om een heel dorpje een week lang voldoende eten te geven. Elke big die verkocht wordt levert een behoorlijk bedrag op, wat weer gebruikt wordt voor schoolgeld en medische voorzieningen.

De biggen worden op de lokale veemarkten gekocht waar er door onze vrijwilligers gekeken wordt of de biggen aan al de eisen voldoen. In samenspraak met de 'Village Chiefs' wordt er besloten naar welk gezin de big zal gaan, en wordt er een plan gemaakt over het verdelen van de melk zodat het hele dorp profijt heeft van uw donatie.

Als bedankje voor jouw donatie ontvang je van ons een foto van jouw gedoneerde big, samen met haar nieuwe familie.

Interesse?

Mooi! Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat jij écht een verschil maakt. En een verschil maken merk jij misschien zelf niet direct, maar voor een familie, kinderen of iemand in nood creëer jij een bijzonder moment. Ergens op deze wereld heb jij iemand een kans gegeven. 

Wij willen nogmaals benadrukken dat stichting 168 Million géén winst maakt. Jouw betaling gaat voor 100% naar hulp-projecten voor mensen in nood. Sterker nog, vrijwel altijd leggen wij geld bij om jouw gift te realiseren.