Root

Semester

Semester

Schrijf een review

€ 33,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Zonder goed onderwijs is een kans op een goede toekomst vrijwel nihil. Geef een kansrijke toekomst aan kinderen die niet naar school kunnen.
+ -

Beschrijving

Details

Onderwijs is de basis van een goede toekomst
Samen met lokale organisaties, overheden en lokale gemeenschappen focussen wij op kwalitatief onderwijs. Kinderen naar school laten gaan is stap 1, echter is de kwaliteit van het onderwijs stap 2.


Uren reizen
Kinderen die via ons naar school gaan komen vaak uit gebieden die op uren reizen van een goede school liggen. Deze kinderen gaan dan intern. Wij zorgen voor het vervoer van én naar de school. De kinderen kunnen dus altijd hun ouders bezoeken.

Intern
Kinderen kunnen door de weeks niet naar huis door de lange reistijden. Wij zorgen dat de kinderen op school kunnen overnachten. Wij zorgen o.a. voor slaapkleding, badkamerspullen, beddengoed en alles wat nodig is om fijn in slaap te vallen.

Stimuleer een economische en sociale groei
a) Je zorgt er voor dat kinderen specifieke vakken leren voor hun toekomstige beroep;
b) Je zorgt voor betere kansen voor meisjes in landen waar veel ongelijkheid is tussen jongens en meisjes; 
c) Je zorgt voor een fijne en eerlijkere samenleving;

d) Je zorgt voor een betere ontwikkeling van algemene kennis en verbetert algemeen sociaal gedrag en omgangsnormen.

Samen doen we meer
Om kinderen zonder toekomst te kunnen ondersteunen en een gezonde ontwikkeling te kunnen bieden hebben wij donaties nodig die wij gebruiken voor de toegang en de kwaliteit van het onderwijs. Ook de leerkrachten moeten opgeleid worden. De lesprogramma’s worden per land en per taal aangepast. 

Interesse?

Mooi! Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat jij écht een verschil maakt. En een verschil maken merk jij misschien zelf niet direct, maar voor een familie, kinderen of iemand in nood creëer jij een bijzonder moment. Ergens op deze wereld heb jij iemand een kans gegeven. 

Wij willen nogmaals benadrukken dat stichting 168 Million géén winst maakt. Jouw betaling gaat voor 100% naar hulp-projecten voor mensen in nood.