Root

Rond huisje

Rond huisje

Schrijf een review

€ 399,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Er zijn ruim een half miljard mensen dakloos. Kinderen groeien noodgedwongen op zonder dak boven hun hoofd. De 168-huisjes beschermen de dorpsbewoners tegen regen, ziektes en kou. Maar bovenal geven de huisjes mensen een ‘thuis’.
+ -

Beschrijving

Details

Doneer een huisje in jouw kleur en met jouw logo en help een familie aan een gezonde slaapplaats. Het huisje wordt in jouw kleur geschilderd en je kunt iedere afbeelding bij ons uploaden en onze kunstenaar schildert jouw afbeelding/logo op jouw huisje. Nadat jij de donatie hebt gedaan neemt een 168-Hero contact op voor het bespreken van jouw design. 

Eigenschappen
a) Erg stevig, ze zijn niet omver te krijgen.
b) Veilige deuren, de meeste lokale huisjes hebben geen deuren.
c) Vrij van insecten, dit is uniek voor huisjes in landen waar wij bouwen.
d) Wind dicht, dit is bijzonder voor een huisje waar wij bouwen.
e) 3.7 meter hoog. Zo blijft het koel in het huisje.


Dorps-chiefs 
Wij bouwen samen met lokale partners en organiseren alles met de dorpschiefs. Deze ‘DorpsChiefs’ weten wat er speelt en wie onze hulp hard nodig heeft. De bewoners helpen zelf mee met de bouw van hun huisje zodat ze in het vervolg weten hoe het moet. Hierdoor kunnen ze ook hun dorpsgenoten helpen met het bouwen van een huisje. Wij bouwen dus niet alleen een huisjes, wij leren de bevolking hoe een huisje te bouwen.

De Grond
Er is veel politieke onrust in 3e wereldlanden. Wij bepalen per regio of wij bouwen op eigen grond, op grond van de bewoners of op grond van de overheid. Meestal bouwen wij op eigen grond om te voorkomen dat huisjes worden afgenomen of er ineens huur betaald moet worden.

Materialen
Wij kopen de materialen lokaal. Op deze manier stimuleren wij ook de lokale economie. Hierdoor krijgen de bewoners een band met de leverancier zodat als er iets kapot gaat de bewoners weten waar ze kunnen aankloppen.

Interesse?

Mooi! Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat jij écht een verschil maakt. En een verschil maken merk jij misschien zelf niet direct, maar voor een familie, kinderen of iemand in nood creëer jij een bijzonder moment. Ergens op deze wereld heb jij iemand een kans gegeven. 

Wij willen nogmaals benadrukken dat stichting 168 Million géén winst maakt. Jouw betaling gaat voor 100% naar hulp-projecten voor mensen in nood.