Dieren

Doneer een Kippen familie

Doneer een Kippen familie

Schrijf een review

€ 25,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een kippen familie bestaat uit 4 hennen en 1 haan. Kippen en hun eieren zijn een prachtig cadeau van voedzaam voedsel voor een hongerige familie. Eieren zijn erg voedzaam en bevatten veel voedingsstoffen waar juist veel kinderen een groot te kort aan hebben.

+ -

Beschrijving

Details

Kippen groeien makkelijk op en kunnen zich snel vermenigvuldigen. Elke familie die kippen ontvangt wordt gevraagd om nieuwgeboren kuikens aan een andere familie in nood te geven en de hele gemeenschap zo te helpen. Kuikens vereisen weinig geld, ruimte of eten om te groeien, waardoor ze een ideale onderneming zijn voor een alleenstaande moeder of kwetsbare familie.

De kippen worden op de lokale veemarkten gekocht waar er door onze vrijwilligers gekeken wordt of de kippen aan al de eisen voldoen. In samenspraak met de 'Village Chiefs' wordt er besloten naar welk gezin de kippen zullen gaan, en wordt er een plan gemaakt over het verdelen van de eieren zodat het hele dorp profijt heeft van uw donatie.

Als bedankje voor jouw donatie ontvang je van ons een foto van jouw gedoneerde kippen, samen met hun nieuwe familie.

Interesse?

Mooi! Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat jij écht een verschil maakt. En een verschil maken merk jij misschien zelf niet direct, maar voor een familie, kinderen of iemand in nood creëer jij een bijzonder moment. Ergens op deze wereld heb jij iemand een kans gegeven. 

Wij willen nogmaals benadrukken dat stichting 168 Million géén winst maakt. Jouw betaling gaat voor 100% naar hulp-projecten voor mensen in nood.