Dieren

Doneer een Koe

Doneer een Koe

Schrijf een review

€ 289,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een koe geeft dagelijks gemiddeld 20 liter melk. Genoeg om een groot gezin van calciumrijke melk te voorzien en daarnaast nog inkomsten oplevert door de extra melk te verkopen.
+ -

Beschrijving

Details

De nakomelingen leveren extra melk op, en de stieren worden gebruikt om het land te bewerken. Daarnaast kunnen nakomelingen van uw geschonken koe ook veel geld opleveren om schoolgeld en medische zorg van te kunnen betalen.

De koeien worden op de lokale veemarkten gekocht waar er door onze vrijwilligers gekeken wordt of de koeien aan alle eisen voldoen. In samenspraak met de 'Village Chiefs' wordt er besloten naar welk gezin de koe zal gaan, en wordt er een plan gemaakt over het verdelen van de melk zodat het hele dorp profijt heeft van uw donatie.

Als bedankje voor jouw donatie ontvang je van ons een foto van jouw gedoneerde koe, samen met haar nieuwe familie.

Een koe is een bron van mogelijkheden. Een koe zorgt voor melk voor de hele familie. Daarnaast geeft een koe melk welke op de markt verkocht kan worden. Een koe zorgt dus ook voor de broodnodige inkomsten.

Daarnaast zorgt een koe voor de juiste mest waardoor agrarische mogelijkheden ontstaan en er banen komen. Ook de kalfjes zijn veel geld waard. Kortom een koe staat voor overleven, inkomsten en werkgelegenheid.

Interesse?

Mooi! Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat jij écht een verschil maakt. En een verschil maken merk jij misschien zelf niet direct, maar voor een familie, kinderen of iemand in nood creëer jij een bijzonder moment. Ergens op deze wereld heb jij iemand een kans gegeven. 

Wij willen nogmaals benadrukken dat stichting 168 Million géén winst maakt. Jouw betaling gaat voor 100% naar hulp-projecten voor mensen in nood.