Dieren

Doneer een Schaap

Doneer een Schaap

Schrijf een review

€ 59,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een gezonde ooi geeft zeer voedzame melk voor essentiële eiwitten, vitaminen en mineralen, plus veel wol om warme truien en dekens te breien.
+ -

Beschrijving

Details

Schapenmelk is tweemaal zo rijk als koemelk in voedingsstoffen, zoals eiwitten, calcium en vitaminen-B. Schapenmelk is ook ideaal voor het maken van kaas en yoghurt, wat geld oplevert voor de gemeenschap. Daarnaast geven schapen vaak tweelingen of drietallen, die voor inkomsten gefokt kunnen worden.

Alle schapen worden op de lokale veemarkten gekocht waar er door onze vrijwilligers gekeken wordt of het schaap aan al de eisen voldoen. In samenspraak met de 'Village Chiefs' wordt er besloten naar welk gezin het schaap zal gaan, en wordt er een plan gemaakt over het verdelen van de melk en wol zodat het hele dorp profijt heeft van uw donatie.

Als bedankje voor jouw donatie ontvang je van ons een foto van jouw gedoneerde schaap, samen met haar nieuwe familie.

Interesse?

Mooi! Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat jij écht een verschil maakt. En een verschil maken merk jij misschien zelf niet direct, maar voor een familie, kinderen of iemand in nood creëer jij een bijzonder moment. Ergens op deze wereld heb jij iemand een kans gegeven. 

Wij willen nogmaals benadrukken dat stichting 168 Million géén winst maakt. Jouw betaling gaat voor 100% naar hulp-projecten voor mensen in nood.