De 168Million Webshop is inmiddels een volwaardig onderdeel van 168Million. En in alle eerlijkheid, een webshop is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse Maatschappij. Via deze webshop kunnen wij kosten efficiënt de leukste producten aanbieden. Doordat een webshop niet zo veel kosten met zich mee brengt als een fysieke shop kunnen wij de items tegen leuke prijzen aanbieden en nog steeds een groot percentage doneren aan kinderen in nood.

De waardering van www.168million-foundation.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 19 reviews.

Alle producten uit de shop die op de één of andere manier een wettelijk- of veiligheidsrisico zouden kunnen vormen, worden getest. Deze worden getest aan de hand van de veiligheidsnormen van de Europese Unie. Het testen worden gedaan door SGS. Voor meer informatie ga naar de website van SGS. Wij zorgen er dus voor dat alle producten voldoen aan alle bestaande aanbevelingen en eisen.

De website bouwers en wij hebben alle moeite gedaan om jouw persoonsgegevens veilig te bewaren. Alle gegevens worden versleuteld voordat ze via internet verzonden worden. Bij het doorgeven van bestellingen wordt die methodiek toegepast. Natuurlijk worden ook alle betaalgegevens versleuteld. Je kunt dat ook via het slotje in de adres balk terug zien. Deze verleuteling wordt ook wel een SSL beveiliging genoemd. Voor meer informatie over SSL beveiliging gaan naar 'Alles over SSL'.

Unieke donaties zijn aankopen/donaties die volledig gepersonaliseerd zijn. Bijvoorbeeld een waterput. Wij leggen niet zomaar een waterput aan. Wij zetten een waterput die jij volledig naar jouw design kan doneren. Jij kunt bijvoorbeeld de kleur kiezen. Roze, groen, blauw het kan allemaal. Maar jij kunt ook jouw naam, een verzoek, een bericht of zelfs een logo aanbrengen. Je kunt iemand dus een fijne verjaardag wensen door een waterput aan te schaffen met daarbij felicitaties aan de jarige. Hoe gaaf is dat! En natuurlijk ontvang je fotomateriaal als aandenken aan jouw Unieke donatie.

Geven én nemen is iets wat wij gewoon belangrijk vinden. Wij kunnen wel aan jullie vragen om te geven en nog meer te geven maar uiteindelijk is het wel fijn als er iets voor terug komt. Door onze producten zoals pennen, zonnebrillen, schoenveters enzovoorts aan te schaffen geef je ook gelijk producten aan kinderen in nood. Kortom, jij koopt een pen voor jezelf maar tegelijkertijd doneer je ook een pen. Alle aankopen die jij voor jezelf doet komen dus ook terecht bij een kind die daar héél erg blij van wordt.

Ja dat kan zeker. U kunt rechtsreeks overmaken, vermeld wel uw emailadres als omschrijving. Het iban-nummer is NL22ABNA0254616240.

Stichting 168Million maakt zich sterk voor het verbeteren van de toekomstkansen van kinderen, moeders en gezinnen over de hele wereld. Wij hebben verschillende projecten die u allemaal individueel kunt steunen (voetbal, water, educatie, dieren, huisjes), het geld dat u doneert voor deze individuele projecten wordt dan ook enkel en alleen hiervoor gebruikt. Geld dat gedoneerd wordt dat niet gedoneerd wordt voor een specifiek project gaat naar de hulp van kinderen en volwassenen in nood in landen wereldwijd. Dit geld zal ook gebruikt worden voor onze projecten wanneer er een tekort op zal treden. Dit zal allemaal in ons financieel jaaroverzicht terug te lezen zijn als u benieuwd zou zijn wat er met uw geld gebeurd is.

Stichting 168Million staat als enigste charity voor 100%. Wij zijn er trots op dat wij dit in 2016 en 2017 hebben behaald. Ondanks dat de norm van het CBF op 25% staat gaan wij ieder jaar voor 0%! Regels voor besteding van ontvangen donaties zijn erg strikt en worden streng nageleefd. Voor meer informatie over ons financieel beleid kunt u kijken naar ons beleidsplan. De directie van 168 is op vrijwilligers basis actief en ontvangt geen salaris of prestatiebeloningen.

Wij zijn een goede doel die opkomt voor de aller armsten van deze wereld. Wij helpen samen met onze donateurs de aller armsten kinderen en gezinnen te voorzien van de aller belangrijkste basisbehoeften. Wat wij doen is geen noodhulp maar systematische ontwikkelingshulp. Wij geven: water, eten, onderdak, educatie en PLEZIER!.

Wij zijn een jong, nieuw goede doel dat werkt volgens de ideeën van de jonge generatie. Wij vinden dat een commerciele insteek niet meer taboe hoeft te zijn bij goede doelen. Wij werken aan een betere wereld voor iedereen, en door middel van nieuwerwetse en soms gekke ideeën kunnen wij onze doelgroepen beter bereiken.

De mensen achter 168Million hebben zelf veel geld gestoken in 168Million, wij noemen geen bedragen, maar u kunt aannemen dat het geld voor de ontwikkeling van een goed doel niet goedkoop is. Dit is allemaal betaald door het bestuur, daarnaast is er natuurlijk een hele hoop tijd in het opzetten van alle projecten gestoken.

Ons bestuur is erg ervaren met het inkopen van producten tegen de aller scherpste prijzen en heeft goede connecties op het gebied van inkoop en verkoop wereldwijd. Daarnaast hebben wij afspraken met transporteurs die ons helpen met het minimaliseren van de transportkosten. Wij kunnen hierdoor tegen de aller scherpste prijzen producten leveren aan de aller armsten, en zo veel mogelijk mensen helpen..

Wij staan altijd open voor inzamelingsacties georganiseerd door jullie! Hartstikke leuk! Om er voor te zorgen dat wij als stichting geen onnodige kosten maken, is het wel belangrijk dat de acties minstens 500KG aan artikelen moeten bevatten (iets minder is ook niet erg hoor). Eén pakketje opsturen en uitdelen kan al snel erg veel geld kosten.

U kunt een kind helpen naar school te gaan door te kijken naar ons educatie project. Hierbij kunt u er voor kiezen de school voor een kind te sponsoren, u kunt niet kiezen welk kind er geholpen wordt. Er zijn namelijk miljoenen kinderen die uw hulp kunnen gebruiken. Wel sturen we u een foto van het gesteunde kind als bedankje.

Wij hebben collecterende vrijwilligers en ledenwervers, zij zijn altijd herkenbaar door de vrijwilligersbadge die zij dragen. Stop altijd het geld in bus, dit is zodat er geen geld uit de bus gehaald kan worden. Collectanten dragen herkenbare 168Million kleding en hebben altijd een 168Million ID bij zich. Ons logo staat altijd voorop de borst van de wervers’ jassen of polo’s gedrukt. Voorop de collectebussen staan onze voorwaarden en staat het ID nummer van de bus, als u twijfels heeft kunt u deze aan ons doorsturen zodat wij u aan kunnen geven of deze bus echt van ons is. Als je vragen of opmerkingen hebt over onze werving, dan horen wij dat graag. Het is handig als je de datum, de locatie of het adres doorgeeft. Vraag eventueel om de identificatiekaart en noteer de naam van de werver en het ID-nummer.

Ambassadeurs zijn helden die zich vrijwillig inzetten voor 168. Je kunt contact met ons opnemen wanneer je interesse zou hebben om ambassadeur te worden. Om ambassadeur te worden, heb je een formele uitnodiging nodig van 168. Dit is helaas niet voor iedereen mogelijk.

Wij leren de bevolking zelf een waterput aan te leggen. Mocht de waterput ooit even niet werken, dan weten ze ook hoe het te fixen. Waterputten zijn bij veel organisaties schandalig duur. Wij vinden het asociaal, maar goed men betaald het ervoor. Iedere waterput die wij aanleggen, laten verdiepen of repareren daar leggen wij geld bij. En dat vinden wij niet erg! De eerste waterputten hebben wij ook uit eigen zak betaald. Anders mag je jezelf ook geen ‘charity’ noemen vinden wij. Geld uitgeven van een ander kan iedereen. Sommige putten zijn achtergelaten door andere partijen die niet meer omkijken naar hun putten. In overleg met de dorpshoofden mag 168Million deze putten repareren en verven.

Wij verven de putten en huisjes omdat wij vanuit het perspectief geven en nemen denken. Onze doelstelling is om mensen aan alle kanten te helpen “twee vliegen in een klap”. Mensen doneren een coole gekleurde put of een huisje in Afrika met een bord met hun logo en krijgen een foto ervan als bedankje voor hun steun. Aan de andere kant kunnen mensen in Afrika vervolgens overleven doordat er een waterbron is of doordat ze onderdank hebben.

Mensen in Afrika vinden de putten en huisjes niet slechts leuk, mensen vinden het fantastisch. Zij zien het kleuren van de put en het bord van het bedrijf als aandenken aan de mensen die hun helpen, en hebben uiteraard erg veel respect voor de mensen die hen helpen. De gekleurde putten en huisjes zijn erg bekend in de gebieden waar ze geplaatst worden, mensen stoppen vaak even om een kijkje te nemen.