Gezondheid

Hygiene Set

Hygiene Set

Schrijf een review

€ 79,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een waterzuiverings tablet biedt tot wel vijf liter schoon drinkwater en het regelmatig toedienen van ontwormingstabletten met het werkzame bestanddeel mebendazol helpt snel en is erg goedkoop.

+ -

Beschrijving

Details

Elke waterzuiverings tablet biedt vier tot vijf liter schoon drinkwater. Deze zijn een onmisbaar onderdeel van de support aan mensen in nood. Vooral in vluchtelingenkampen en schuilplaatsen verspreiden diarreeziekten zich snel. Drinkwatervoorziening en hygiëne zijn van vitaal belang voor de gezinnen.

Kauwtabletten tegen worminfecties helpen de voedingsstatus van kinderen in ontwikkelingslanden te verbeteren. Omdat de parasieten de kinderen van belangrijke voedingsstoffen beroven en ze sneller moe maken. Tegelijkertijd worden kinderen gevoeliger voor andere ziekten. Het regelmatig toedienen van ontwormingstabletten met het werkzame bestanddeel mebendazol helpt snel en is erg goedkoop.

Inhoud Hygiene Set
- 10.000 waterzuiveringstabletten
- 1500 ontwormtabletten
- Zeep
- Aspirine

Interesse?

Mooi! Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat jij écht een verschil maakt. En een verschil maken merk jij misschien zelf niet direct, maar voor een familie, kinderen of iemand in nood creëer jij een bijzonder moment. Ergens op deze wereld heb jij iemand een kans gegeven. 

Wij willen nogmaals benadrukken dat stichting 168 Million géén winst maakt. Jouw betaling gaat voor 100% naar hulp-projecten voor mensen in nood. Sterker nog, vrijwel altijd leggen wij geld bij om jouw gift te realiseren.