Een innovatie van algemeen nut

De onverwoestbare bal is ontworpen voor recreatief spelen op hardere oppervlakken zoals straten, rotsachtige landschappen, schoolpleinen, vuile gebieden maar is ook geweldig voor op gras en kunstgras. De bal is gemaakt van een prettig materiaal dat niet kan scheuren of lek kan raken zoals reguliere ballen. De onverwoestbare bal heeft dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht als een standaard maat 5 bal. De bal kan niet alleen voor voetbal maar ook voor Korfbal, Basketbal, Volleybal en alle nadere balsporten wordt gebruikt.
De impact van 1 onverwoestbare bal

Eén onverwoestbare bal brengt gedurende de jaren 3 tot 4 duizend kinderen plezier. De bal wordt veelal in groepen gebruikt en gaat meerdere generaties mee.
Levensduur onverwoestbare bal

Wij garanderen dat de onverwoestbare bal minimaal 25 jaar mee gaat.
Bekende voetballers

De onverwoestbare bal heeft de aandacht getrokken van meerdere bekende voetballers. Van Ruud Gullit tot Ruud van Nistelrooy, wij zijn ontzettend blij met de steun van deze voetbal legendes.
Geen vervuiling

Iedere onverwoestbare bal bespaard ruim 260 kilo aan aanval dat door reguliere ballen zou worden veroorzaakt. Als voetballen lek gaan en niet meer te repareren zijn worden deze weggegooid en zorgen ze voor afval. De onverwoestbare bal gaat minstens 25 jaar mee. In Afrika is er bijna geen voetbalveld te vinden die niet vol met stenen ligt, dus reguliere ballen gaan nog veel korter mee dan in Nederland. Er zijn heel weinig ballen, dus deze worden heel intensief gebruikt en rollen de hele dag door. De gemiddelde levensduur van een bal in Afrika is 2 weken. Voor elke onverwoestbare bal zullen er dus voor 650 voetballen minder worden weg gegooid.
Het verschil met een gewone voetbal

De bal is gemaakt van een cross-linked gesloten celschuim waarmee de bal extreme omstandigheden kan weerstaan.
Waar kan de onverwoestbare bal gebruikt worden

De onverwoestbare voetbal staat voor plezier bij kinderen veelal in arme gebieden, vluchtelingenkampen, rampgebieden, oorlogsgebieden, sloppenwijken en op straten.
Geen pomp nodig

De bal heeft geen pomp nodig doordat er geen binnenbal in zit die opgepompt moet worden. In Afrika zijn er bijna geen voetballen, laat staan pompjes om de bal op te pompen, dus daarvoor is de onverwoestbare bal een fantastische uitkomst.
Schenk een onverwoestbare bal voor € 13,00