Wij vertellen liever over wat wij, jij en 168, voor mensen in nood kunnen doen!

Maar het is logisch dat jij wilt weten wie wij zijn, dus vandaar deze pagina waarop wij kort over onszelf schrijven. 

Wij staan voor in Win-Win

Wij vinden geven én nemen belangrijk. Door veel goede doelen wordt vaak vergeten dat mensen die doneren het heel erg op prijs zouden stellen als zij wat terug zouden krijgen/zien voor hun donatie. Een fotootje is vaak al voldoende. Het concept 'Win - Win' wordt in al onze takken geïmplementeerd. Via de webshop is het eenvoudig, je kunt een bijdage doen doormiddel van de aankoop van een waterput of een huisje en je krijgt hier naast een goed gevoel ook een foto voor terug. De producten die jij koopt maken écht een verschil. Bijvoorbeeld wanneer je een voetbal koopt, doneer je ook direct ballen. Kortom; jij tevreden met een bal en daarnaast tientallen kinderen erg gelukkig aangezien deze dankzij jouw aankoop de kans krijgen om te voetballen. 

Wat willen wij?

Wij willen een verschil maken voor anderen.

Voor kinderen! Wij willen dat alle kinderen een onbezorgde jeugd hebben waarin sporten en leren centraal staat. Ieder kind heeft gewoon het recht zich te kunnen ontwikkelen en eerlijke kansen te krijgen.

Voor ondernemers. Wij willen dat vrouwen en mannen met goede ideeën, maar die wonen in afgelegen gebieden, een kans krijgen een bedrijf te starten en zo te werken voor een betere toekomst voor hun kinderen. 

Team 168Million
Mensen die een verschil willen maken