Donatie Ballen

Doneer een Onverwoestbare Bal

Doneer een Onverwoestbare Bal

Schrijf een review

€ 12,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Jean Marie noemt deze bal ‘een briljant idea’. Deze bal kan gewoon NIET kapot! Doneer deze mooie uitvinding voor €12,50.

+ -

Beschrijving

Details

Deze bal is een onverwoestbare bal die nooit een pomp nodig heeft en nooit lek gaat! Of het nu is voor op straat, op het strand, thuis of in de ruigste landschappen, deze bal kan niet kapot! De bal gaat minimaal 25 jaar mee! Hoe cool is dat. 


Spelen waar je wilt!
De onverwoestbare bal is ontworpen voor recreatief spelen op hardere oppervlakken zoals straten, rotsachtige landschappen, schoolpleinen, vuile gebieden maar is ook geweldig voor op gras en kunstgras. 

Geld en materialen besparen!
Een enkele onverwoestbare bal kan duizenden lederen ballen overleven.

Je kunt er echt alles mee!
Deze onverwoestbare bal heeft dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht als een standaard maat 5 voetbal. De bal kan ook worden gebruikt voor korfbal, volleybal en vele andere balspellen. 

Eigenschappen:
- De bal is gemaakt van een cross-linked gesloten celschuim waarmee de bal extreme omstandigheden kan weerstaan.
- In tegenstelling tot andere voetballen op de markt vereist de deze bal geen pomp.

Interesse?

Mooi! Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat jij écht een verschil maakt. En een verschil maken merk jij misschien zelf niet direct, maar voor een familie, kinderen of iemand in nood creëer jij een bijzonder moment. Ergens op deze wereld heb jij iemand een kans gegeven. 

Wij willen nogmaals benadrukken dat stichting 168 Million géén winst maakt. Jouw betaling gaat voor 100% naar hulp-projecten voor mensen in nood. Sterker nog, vrijwel altijd leggen wij geld bij om jouw gift te realiseren.