Root

Waterfiets

Waterfiets

Schrijf een review

€ 89,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

1 miljard mensen heeft geen toegang tot schoon drinkwater en 3 miljoen kinderen sterven jaarlijks door een gebrek aan schoon drinkwater. 60 miljoen kinderen kunnen niet naar school omdat ze water moeten halen. Deze kinderen tillen gemiddeld 30 liter water per keer. Het probleem van geen toegang tot schoon water is dat overleven niet te doen is.
+ -

Beschrijving

Details

Doneer een waterfiets en kies zelf de kleur van de fiets. Je kunt ook jouw logo of naam op de waterkrat laten zetten. Daarnaast ontvang jij een foto van de door jou gedoneerde waterfiets. Door deze waterfiets krijgt een groot aantal gezinnen toegang tot schoon drinkwater. 

Hoe werkt het?
Nadat jij via de shop een donatie hebt gedaan neemt een 168-Hero contact met jou op voor het bespreken van het ontwerp. 
Ons team zorgt voor een goede en stevige fiets met een krat achterop bevestigd. De fietsen worden door 168-Heroes in onze 168Million werkloods klaargemaakt zodat deze goed te gebruiken zijn op het platteland. Ons team bevestigt een zelfgemaakt kratje, gemaakt van gerecycled hout, aan de fiets om zo tot 30 liter water te kunnen vervoeren. 

Interesse?

Mooi! Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat jij écht een verschil maakt. En een verschil maken merk jij misschien zelf niet direct, maar voor een familie, kinderen of iemand in nood creëer jij een bijzonder moment. Ergens op deze wereld heb jij iemand een kans gegeven. 

Wij willen nogmaals benadrukken dat stichting 168 Million géén winst maakt. Jouw betaling gaat voor 100% naar hulp-projecten voor mensen in nood.